• AKCIJA VJERNI KUPAC ne kupuj i ne traži nove gume preko granice, nekog webshopa iz treće zemlje ili slično. DOM doo - Gume za Vas ima popuste na sve gume kojima ostvaruješ na uslugu montaže 20% popusta + dodatno po kotaču prilikom skidanja i postave kotača 2,00€ za osobna,SUV i kombi vozila do 17", od 17" 2,50€, traktorske gume i poljop. strojevi do 19" 2,00€, od 19" do 28" 3,00€, od 28" 4,00€, kamionske gume 5,00€ i moto gume 2,00€

UVOD

Stranica Dom-krizevci.hr online trgovina u potpunom je vlasništvu tvrtke Dom d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena Pravila, odredbe Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti osobnih podataka, Zakona o obveznim odnosima, Zakona o elektroničkim komunikacijama te ostalih važećih propisa Republike Hrvatske.

 

IZMJENE PRAVILA I UVJETA KORIŠTENJA

Trgovac zadržava pravo promjene ovih Pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Promjene stupaju na snagu trenutkom objave.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Registracijom na stranice Dom-krizevci.hr online trgovina kao fizička osoba potvrđujete pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da ste punoljetna i potpuno poslovno sposobna osoba. Ako ovom servisu pristupate kao pravna osoba, trenutkom registriranja pod kaznenom i materijalnom odgovornošću potvrđujete da ste registrirani od strane ovlaštenih tijela u skladu s propisima. Pravne i fizičke osobe obvezuju se da će u procesu registracije i kreiranja profila te u slučaju mijenjanja podataka u profilu, svi podaci koje navode biti istiniti, točni i pravovremeno ažurirani.

Svoju lozinku držite tajnom, ukoliko sumnjate da se lozinka koristi bez vašeg pristanka i znanja, dužni ste nas o tome obavijestiti.

Kupac je odgovoran materijalno i pravno za narudžbe koje su učinjene pod njegovom prijavom.

Prihvaćanjem ovih Pravila i uvjeta korištenja suglasni ste da prikupljamo, pohranjujemo u bazu podataka i statistički obrađujemo podatke o posjetima populacije korisnika pojedinačnim stranicama unutar ovog servisa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Korisnik prihvaća ove Uvjete klikom na polje Završi kupnju.

Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Slike proizvoda u web trgovini mogu se razlikovati od realnog proizvoda, u boji i uzorku. Sve slike su izravno dobivene od proizvođača asortimana.

KORACI REGISTRACIJE

Na stranici za Registraciju ili kod brze kupnje bez registracije, korisnik unosi sljedeće informacije: IME, PREZIME i ADRESU ELEKTRONIČKE POŠTE u obavezna polja, a opcionalno DETALJE O TVRTCI i TELEFON.

Nakon registracije, korisnik uređuje svoj profil u kojem su vidljive sve trenutne i prošle narudžbe. Unutar registracijskog sučelja upoznat je s GDPR pravilima te mu je omogućena recenzija  pojedinih proizvoda.

Korisnik ima mogućnost obavljati kupnju i kao GOST internet stranice, bez prethodne registracije.

IZBACIVANJE IZ UPORABE

Iz daljnje uporabe stranica Dom d.o.o. online trgovina isključiti će korisnika koji krši Pravila i uvjete korištenja, ometa rad stranica, vrijeđa prava korisnika te zlouporabljuje objavljene podatke, neovlašteno koristi Dom-krizevci.hr online trgovinu na način da kopira objavljen sadržaj i objavljuje u drugom mediju ili na sličnim stranicama te nudi svoje usluge. Uz isključenje takvog korisnika Dom-krizevci.hr online trgovina može zahtijevati naknadu za nastalu štetu i izgubljenu dobit.

 

ODGOVORNOST

Dom-krizevci.hr online trgovina ne može snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih osoba ili zlouporabe bilo koje od navedenih. Dom-krizevci.hr online trgovina povremeno može biti nedostupan radi različitih tehničkih poteškoća.

 

RAČUN I PRIKAZ CIJENE

Svi naši računi su fiskalizirani i time prijavljeni poreznoj upravi Republike Hrvatske te se njihova valjanost može provjeriti putem stranice www.provjeri-racun.hr ili slanjem SMS poruke na broj 61547.

Korisnik Dom-krizevci.hr online trgovine originalni račun dobiva po dostavi robe na adresu koju je naveo prilikom registracije.

Cijene proizvoda naznačene su u valuti RH u hrvatskim kunama s uračunatim PDVom. Trošak dostave nije uključen u cijenu proizvoda.

Dom zadržava pravo promjene cijene proizvoda u bilo kojem trenutku. Važeća cijena je ona koja se trenutno prikazuje prilikom narudžbe.

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl.10.st1.,st.2. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br.41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga uz predočenje računa mogu dostaviti u pisanom obliku na Dom d.o.o. Nikole Tesle 49, 48260 Križevci ili putem elektroničke pošte na dom@dom-krizevci.hr.

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, adresu ili adresu elektroničke pošte za dostavu odgovora, te broj računa na koji se prigovor odnosi.

 

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Direktiva o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova

Posebnom regulativom Europske Unije od 15.2.2016.,diljem cijele EU, sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje .

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda, itd.) svoj prigovor na brzi i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. 

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Ovdje je link na ODR platformu.

 

VRSTE PLAĆANJA I JAMSTVO ZA ROBU

1. Karticama online

 • Jednokratno - Visa, MasterCard, Maestro, Diners i American Express
 • Obročno
  • Diners do 12 rata
  • Visa Premium do 12 rata
  • Visa i MasterCard Zagrebačke banke do 6 rata
  • Visa Inspire i Maestro Privredne banke do 12 rata

- Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Web Secure Payment Gateway - napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

WSPay

2. Transakcijski račun/Opća uplatnica

Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom možete izvršiti na jedan od naših računa:

 • ERSTE˛&STAIERMARKISCHE BANK , HR0324020061100021975

3. Plaćanje pouzećem

 • gotovinom pri preuzimanju artiklala

Načini zaštite prodajnih mjesta i korisnika su

 • MasterCard® SecureCode™
 • Verified by Visa

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA  

Dom d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

JAMSTVO ZA ROBU  

Sva prava kupca po pitanju jamstva definirana su u Jamstvenim listovima koje kupac dobiva uz račun ili možete preuzeti OVDJE