O brandu

VREDESTEIN BY GIUGIARO:
STVORENO ZA VAŠU ZAŠTITU

 

Od 1997. tvrtka Vredestein intenzivno surađuje sa svjetski poznatim talijanskim savjetnikom za dizajn, tvrtkom Giugiaro Design. Giorgetto i njegov sin i nasljednik, Fabrizio Giugiaro uvelike su utjecali na marku i proizvode tvrtke Vredestein. Obje strane sada uživaju u plodovima ovog jedinstvenog spoja tržišnih imena. Marka Vredestein se, djelomično zahvaljujući suradnji s tvrtkom Giugiaro, razvila u vrhunsku europsku robnu marku za ciljano tržište čije su najvažnije značajke sigurnost i dizajn.

 

Giugiaro Design je zaslužan za dizajn gazne površine i bočnice guma Vredestein vrhunskih radnih obilježja. Naravno, konačna je odluka na inženjerima tvrtke Vredestein jer je guma u osnovi sigurnosni proizvod, no u tvrtki Vredestein sigurnost i dizajn idu ruku pod ruku.
Štoviše, međunarodna ispitivanja guma pokazala su kako se te gume, osim što pridonose stilu, odlikuju izvanrednim radnim obilježjima te su uvijek iznova nagrađivane. Nakon raznih uspješnih i inovativnih projekata kao što su Ultrac i Sportrac 3, Ultrac Sessanta nekoliko je godina definirala stil na tržištu ljetnih guma vrhunskih radnih obilježja. Zahvaljujući svom privlačnom i elegantnom dizajnu, ova je guma ubrzo postala vrlo tražena. Ta dizajnerska guma brzim i elegantnim automobilima daje dodatni sjaj koji zaslužuju. S gumom Ultrac Cento, koja je razvijena u čast stogodišnjice marke Vredestein, tvrtka je svojoj paleti proizvoda dodala i elegantnu, minimalističku dizajnersku gumu koja čak i nadmašuje buduće ekološke zahtjeve.